wie wat wanneer

2009-2010

 

Wij, Nita Scheepers en Wim Muller creëren en realiseren samen onze dromen sinds 1983. In juli 1997 kwam een nieuwe liefde in ons leven. Lieven!

Met z’n drieën hebben we van augustus 2009 tot juli 2010 onze droom om langdurig te reizen verwezenlijkt.

Wij zijn Nita Scheepers, Lieven Scheepers en Wim Muller. Vanaf augustus 2009 hebben wij onze droom om langdurig te reizen verwezenlijkt. We zijn met onze truck vanuit Zuid Afrika via het Oosten van Afrika en het Midden Oosten naar huis gereden. We zijn ongeveer een jaar onderweg geweest.


Je bent hier op de homepage van onze website.

Regelmatig heeft Nita bij ‘ervaringen’ geschreven over de voorbereidingen en vanaf half augustus 2009 over het verloop van de reis. Wim heeft per land de foto’s verzorgd en Lieven heeft de video opnames gemaakt en onderweg gemonteerd tot leuke kleine filmpjes. Bezoekers van deze site kunnen een berichtje achterlaten of nu we weer thuis zijn mailen naar threeontour@actasitis.nl.


AUTO VERKOCHT

De MAN heeft ons veilig en zonder problemen thuis gebracht. Na een flinke poets en onderhoudsbeurt is hij weer klaar om te vertrekken. Wij moeten echter aan het werk en naar school dus nog een keer langdurig op reis zal voorlopig niet lukken. Daarom is de auto verkocht aan mensen die er net zo van gaan genieten als wij hebben gedaan. Dit avontuur is met de verkoop van de truck echt afgesloten. Wij zijn weer op weg naar nieuwe avonturen.


Deze site is het best te bekijken met de Safari webbrowser.

Om de filmpjes te bekijken kun je Quicktime (gratis) downloaden.